dijous, 30 d’agost del 2007

El suicidant eternament frustrat

Extra extra! Un home que es volia suicidar amb un gra de raïm!!

El senyor Mateu Tomba va comparèixer ahir a la nit davant les autoritats del poble. Aquest home és conegut per tots per haver estat oficialment la primera persona en intentar un suïcidi amb un gra de raïm de més, durant les campanades de l'any passat. En declaracions posteriors al suïcidi, va al·legar que no era pas foll, que ell la única cosa que volia era manllevar-se la vida i posar-la en l'enèssima pàgina dels Guiness. Volia, doncs, fer història.

En el bonic llogaret de Cabanes de la Selva, al Messerdenès de Dalt, la moda s'ha extès com l'escuma. I és que tots volen ser partíceps de la gran gesta que va intentar el Senyor Tomba. Tant és així, que durant les festes majors del poble, a la plaça principal es varen congregar unes dues-centes persones amb tretze grans de raïm de més. Van simular les campanades, una a una i quan ja havien estat totes tocades i retocades, en l'escuma que es forma a la gola després dels dotze grans de raïm, se'n varen ficar una darrera a la boca, entrant a pressió. Autoritats municipals han decretat el secret de sumari, i han posat el poble en quarentena indefinida, però fonts properes al poble asseguren que n'hi va haver un que va estar a punt d'ennuagar-se amb el tretzè gra de raïm, però que en el moment de la veritat es va sobreposar i no va aconseguir la seva fita. En total, doncs, repetim segons fonts extraoficials, no hi va haver cap ferit de "bala de raïm", tal com s'ha apressat a titllar l'enginyós invent.

En l'entrevista que seguia al senyor Tomba, l'heroi del poble, explicava en paraules textuals que "el meu intent és només una prova del que és capaç l'ésser humà, quan es proposa alguna cosa. Espero que el meu valor crei escola". Sia com fora, encara està per descobrir el mètode infalible per suicidar-se amb el tretzè gra de raïm engolit en qualsevol manera. Seguirem informant.