dilluns, 16 de febrer del 2009

Migrant, potser

Aquest post és per enunciar-vos la darrera adquisició de la casa: un servidor que he rapinyat del meu pare i li he donat tot un nom i una missió. Es diu capsa i la seva missió és servir (de moment) web.
Hi hem posat entre en xavi, en pol i jo (he de dir que els dos primers han posat més del que ho he fet jo, així que em retracto públicament) i de moment hi té dos blogs de wordpress posats i una wiki. Podeu visitar-los a
http://capsa.sytes.net -> propietat de daiku, de la sargantana, de jo
http://ridorta.servebeer.com -> propietat de ridorta, de'n xavi.

Doncs això, el que volia dir és que m'estic plantejant migrar la sargantana cap aquest racó, o seguir postejant als dos (sé que no ho faig gaire sovint, però també me'n retracto), però penso que serà un xic més complicat per la gent de seguir-me i també fa pal. Així que no sé què fer! Accepto propostes.
De moment que sapigueu que ja he començat a postejar a capsa.sytes.net

Ah! cal destacar que capsa és un projecte germà petit del que està sent closca a http://closca.sytes.net, portat pel pol, mod, o toaster, com li volgueu dir. El cas és que tot s'emmarca dins de la mateixa voluntat de muntar servidors casolans ficats en capses que no són de cartró, sinó als nostres cors. (que macu plas plas plas!)

2 comentaris:

pol ha dit...

Idea 1!

Sargantana és fàcilment importable a capsa, check importar al panell de control :P

learning since day 1!

Marc Sotos Richard ha dit...

Ei, la capsa està molt plena de merda o què li passa?

Tarda molt en carregar, i si la connexió va justa oblida-te'n, i a més a més no hi escrius.